A lomi lomi masszázs nagyszerű ajándék szeretteidnek, mert általa kifejezheted, hogy fontos számodra a jóllétük, hogy pihenhessenek, kikapcsolódhassanak és feltöltődhessenek. Az ajándékkártyával lehetővé teszed számukra, hogy minőségi időt szánjanak önmagukra. Mi lehet még ennél is jobb? Arra is van lehetőség, hogy ezt az élményt együtt éljétek át.

 

Lentebb megtalálod, hogy milyen masszázsokat ajándékozhatsz. A masszázsok erotikus elemeket nem tartalmaznak. Ha választottál, csak keress meg elérhetőségeimen. Döntésed meghozatala előtt, kérlek, tanulmányozd a lomi lomi ellenjavallatait, hogy megtudd, mikor nem vehető igénybe a masszázs. Olvasd el az ajándékkártyák felhasználási feltételeit is.

2019-es ajándékkártyák

Ajándékozható masszázsok

az alábbi masszázsok közül választhatsz

Masszázságyon fekvő nő feje

Masszázságyon történő olajos, teljes testmasszázs, időtartama 1,5‑2 óra. A szeretetteli figyelem terében kiszakadhatsz a hétköznapokból, pihenhetsz, és feltöltheted energiaraktáraidat.

15 000 Ft
Négy kéz masszíroz egy hason fekvő nőt

Masszázságyon történő olajos, teljes testmasszázs, melynek során két masszőr masszíroz, ringat egyszerre – energiáik összeadódnak, így nagyon mély, relaxált állapot és felfrissülés érhető el. Időtartama 1,5‑2 óra.

28 000 Ft
Egy nőt és egy férfit masszíroznak

Az olajos, teljes testmasszázsok egy időben és térben történnek, viszonylag közel elhelyezett masszázságyakon. A két masszőr egyszerre, egymással szinkronban masszíroz. Azontúl, hogy a pár mindkét tagja pihen és felfrissül, segít a kapcsolat mélyítésében és harmonizálásában is. Időtartama 1,5‑2 óra.

28 000 Ft
Egymásba fonódó kezek, homokba rajzolt szív és hawaii rózsa tengerparti homokban

A program magában foglal számodra és partnered részére egy-egy 60 perces lomi lomi masszázst, ami attól különleges, hogy velem együtt kipróbálhatjátok a masszírozást is 20‑20 percben.

20 000 Ft
Masszázságyon fekvő nő feje "5x" felirattal

Masszázságyon történő olajos, teljes testmasszázs 5 alkalommal; alkalmanként 1,5‑2 órás időtartamban. A szeretetteli figyelem terében kiszakadhatsz a hétköznapokból, pihenhetsz, és feltöltheted energiaraktáraidat.

60 000 Ft

Az ajándékkártyák felhasználási feltételei

A Weblapon feltüntetett szolgáltatások időszakosan névre szóló ajándékutalvány (ajándékkártya) formájában is megvásárolhatók. Az utalvány vásárlója (Utalványvásárló) a vásárlás során megjelöli a szolgáltatás igénybevételére jogosult személyt (Kedvezményezett). Az ajándékutalványt Szolgáltató akkor bocsátja ki, ha az Utalványvásárló az általa kiválasztott szolgáltatás díját megfizeti Szolgáltató részére. Az ajándékutalvány érvényessége a kibocsátását követő napon kezdődik, és a kibocsátását követő hónap első napjától számított 6 (hat) hónapig érvényes. Az ajándékutalványt csak a Kedvezményezett használhatja fel, az ajándékutalvány nem átruházható. Az ajándékutalvány csak személyes célra használható fel, kereskedelmi célra nem hasznosítható. Az ajándékutalvány nem visszaváltható. Az ajándékutalvány időbeli érvényességét nem befolyásolja, ha az Utalványvásárló vagy a Kedvezményezett a már előzetesen egyeztetett időpont módosítását kéri. Az Utalványvásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a Kedvezményezett az ajándékutalvány érvényességének lejártát megelőző 2 héten belül kíván Szolgáltatóval a szolgáltatás nyújtására időpontot egyeztetni, Szolgáltató jogosult egyoldalúan meghatározni a szolgáltatás időpontját. Abban az esetben, ha Szolgáltató a szolgáltatás nyújtására az ajándékutalvány érvényességének lejártát megelőzően időpontot már nem tud biztosítani a Kedvezményezett számára, a Kedvezményezett az érvényesség lejártát követő 2 hét szabad időpontjaiból választhat. Az ajándékutalvány beváltására rendelkezésre álló határidőt követő 2 hét időtartamon túlmenően az ajándékutalvány beváltására időpont nem foglalható. Az ajándékutalvány elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése, ellopása esetén a Szolgáltató az ajándékutalványt nem pótolja. A megsemmisült, megrongálódott ajándékutalványt a Szolgáltató nem cseréli ki, annak alapján vételár-visszatérítést nem teljesít.